Nieuws

Specialized Tarmac SL8

Specialized Tarmac SL8 Niets is sneller dan de Tarmac SL8 dankzij een combinatie van aerodynamica, lichtgewicht en rijkwaliteit die voorheen voor onmogelijk werd gehouden. Na acht generaties en meer dan twintig jaar ontwikkeling is het meer dan de snelste Tarmac ooit – het is ’s werelds snelste racefiets. Ben jij er klaar voor?   Met […]

Sleutelclinic voor dames

Afgelopen week was er een zeer geslaagde sleutelclinic voor dames bij ons in de werkplaats. De clinic werd verzorgd door Shimano aan een aantal enthousiaste dames.

Nieuw wielertenue Bike Center Woerden

Met trots presenteren wij het nieuwe wielertenue van Bike Center Woerden. Sinds vorig jaar maart zijn wij Conceptstore van Specialized  geworden. Hierbij hoort een compleet vernieuwde winkel, een nieuw logo, website en natuurlijk een nieuw wielertenue.

Wahoo indoortrainer

Wij hebben ze weer op voorraad: de Wahoo Kicker en de Core. Wil jij, met dit weer en in deze tijd, binnen trainen dan is dit een perfecte oplossing.

Events

Wielerdag Woerden

Inschrijving geopend! Op zondag 4 juni 2023 wordt door WTC Woerden het Wielerevenement van Woerden georganiseerd ‘Wielerdag Woerden’. Tijdens dit evenement zijn er op één dag twee prachtige wielersportevenementen: De Ronde van Woerden & de Ellen van Dijk Tour. De “Ellen van Dijk tour” in samenwerking met WTC Woerden, de bekende profwielrenster uit Woerden, voormalig Europees kampioen […]

Bikecenter Woerden Gravelride 10 juni