Turbo

Voor Specialized is de Turbo categorie uitermate belangrijk. Dat blijkt niet alleen uit de vernieuwende producten zoals de Creo SL en de Levo SL die we recent lanceerden, maar ook uit onze Vado en Como die inmiddels zijn uitgegroeid tot vaste waarden in ons gamma.

Nieuwe Epic

De nieuwe Specialized Epic is sinds 1 juni beschikbaar en wij hebben hem al staan in de showroom. Ben jij nieuwsgierig naar de beste en snelste Cross country MTB die er bestaat en wil je een testrit maken? Dan ben je van harte welkom in onze winkel.  

S-Works Vent

Introductie van de S-Works Vent #coolerisfaster⠀ ⠀ Super geventileerd, superlicht en superstijf, de S-Works Vent verspilt geen enkele wattage tijdens je warme dagen op de fiets. Voel de wind onder je voeten → https://www.specialized.com/nl/nl/sworks-vent

Specialized COMO 4.0

Testwinnaar van de Nationale Fietstest van 2020 voor E Bikes. Wij hebben hem staan in onze winkel de SPECIALIZED COMO 4.0 . Deze stoere E Bike is niet voor niets de winnaar van de Nationale Fietstest 2020 geworden. Kom een proefritje maken op deze fiets.